Andreas

Spiller: Keyboards, piano, guitar, bas og vokal.

Arbejde: Sælger og musiker.

Helt siden Andreas var 7 år har musikken været en stor interesse. Han lærte, at spille guitar hos naboen og guitaristen Eigil Vestergaard fra det lokale band White Circles (senere Nattens Dronning). Da guitaristen bl.a også spillede Hammondorgel i bandet, skulle Andreas selvfølgelig også lære at spille på tangenter, så han startede med at gå til klaverspil i en årrække. Det var sikkert ikke altid sjovt, at skulle cykle 12 km for at komme til klaverspil, og så 12 km hjem igen, men lysten drev værket.
Andreas har desuden i en årrække været musiklærer i orgel- og guitarspil.

I 1973 dannede Andreas sammen med sin ven guitaristen Egon Vad, deres eget band BLACK & WHITE, i bandet kom et par herlige gutter også med, nemlig trommeslageren Ejvind Jørgensen og bassisten Gert Jensen.
BLACK & WHITE var bl.a med i et stort show i Ringkøbing Hallen, hvor Jørgen Mylius deltog.
I en lang årrække fra 1980 til 2002 spillede Andreas i duoen JACKPOT med trommeslageren Tommy Lauritsen – en god tid, som gav en masse gode oplevelser.

Sideløbende gennem årene har Andreas spillet med utallige musikere og været afløser i mange forskellige bands. Det har været spændende og meget lærerigt.

andreas
Andreas.